Poblíž michelské zastávky Pod Jezerkou se nachází tento nenápadný podnik, který na první pohled působí spíše jako bistro rychlého občerstvení. Dostanete se sem tramvají (linky 6 a 24) i autobusem (124, 139 a 188). Pokud byste návštěvu této restaurace chtěli spojit s krátkou procházkou (cesta trvá cca 10 minut), můžete vystoupit na zastávce Michelská a projít se kolem Botiče a přilehlých novostaveb.

U Michelského mlýna 75/37, Praha 4, 140 00
+420 241 442 075
webemail

Uvnitř je celý podnik nekuřácký a vejdete se ke stolu v pohodě i s kočárem. Jen je lepší si udělat předem rezervačku a upozornit na to obsluhu. Pro větší děti tu jsou k zapůjčení plastové jídelní židličky.

V rámci péče o ty nejmenší tu chybí přebalovací pultík, ale zase na druhou stranu můžete využít uzamykatelné bezbariérové toalety, které jsou dost prostorné a vejdete se sem i s kočárem. Prcka tu můžete v soukromí nakojit a následně jej v kočárku i přebalit. Mezitím si může váš případný doprovod zkrátit chvíli na internetu na bezplatné WiFi.

Už název restaurace vám napoví, že jejich vyhlášenou specialitou je právě pečené koleno, které má křupavou kůrčičku a celkově je moc dobře ochucené. Určitě stojí za vyzkoušení! 😉

V létě vás uvítá zahrádka se slunečníky, která je oddělená od silnice živým plotem, což není úplně vhodné pokud navštívíte podnik s většími dětmi. Vzhledem k absenci jakékoli houpačky nebo prolezáčky, budete muset děti neustále hlídat, aby nevběhli do silnice. S menšími dětmi v kočáru však tento problém odpadá. Návštěvu tohoto podniku bych doporučila spíše s menšími dětmi hlavně kvůli absenci zmiňovaného dětského koutku.
 

 

Na ZOMATO můžete nalézt naše recenze jídla v dané restauraci:

U Pečeného kolena Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *